Jeg har været på Ayurveda retreat på Sri Lanka

ayurveda retreat sri lanka

Her på det sidste har jeg haft brug for at komme væk. Der har været lidt drama med T, siden vi slog op, og jeg har haft brug for at tænke. Det var derfor ret spontant, at jeg lige før påske besluttede mig for at tage på Ayurveda Retreat. Jeg har aldrig gjort sådan noget før, og så oven i købet helt alene. Det var dig den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Min krop har fået en udrensning og fornyet energi. Mine tanker er klare, og jeg har masser af overskud. Mit Ayurveda retreat på Sri Lanka har gjort mig glad igen.

14 dages Ayurveda retreat

Tøserne og jeg var egentlig lige kommet hjem fra en mega fed tur til Sunny Beach, da dramaet med T begyndte. Jeg vil ikke gå så meget i dybden med det, for det betyder ikke så meget længere. Så lad os bare sige, at T havde tænkt over nogle ting, som jeg ikke havde regnet med. Det hele blev pludselig meget forvirrende, og jeg var irriteret over, at han skulle forstyrre mine tanker igen, efter jeg lige havde fået ham ud af hovedet i Bulgarien.

Jeg har flere gange været på detox kur og har fået den fulde udrensning af kroppen med hjælp fra Kropsinstituttet. Det var nu lidt tilfældigt, at jeg faldt over deres retreat rejser på deres hjemmeside. Jeg vidste godt, at de udbyder en kropsterapeut uddannelse, men jeg anede ikke, at de også udbyder retreat rejser. Sol havde jeg fået masser af i Bulgarien, men en afslappende retreat rejse kan man vist ikke kalde den. Jeg fandt det lækre Ayurveda retreat til Sri Lanka, og pludselig havde jeg bestilt den. Hovsa.

Det fik jeg dagene til at gå med

Selvom jeg var alene af sted på mit Ayurveda retreat, var der ikke et eneste tidspunkt, hvor jeg følte mig ensom. Kropsinstituttet og Zen Luxury Travels havde stået for alt, så jeg kunne fokusere på mig selv hele turen. Jeg havde min egne private bolig i et Ayurveda Retreat Pavillion og adgang til pool og strand.

Hver dag på mit Ayurveda retreat var en del af en større udrensningskur. Der var daglig yoga og tre behandlinger i form af oliemassage og dampbad. Hver morgen stod jeg op kl. 6 og blev mødt af et yogahold og meditation. Herefter fik jeg mulighed for at konsultere en læge og få kropsterapi.

Efter frokost fik jeg  som regel endnu en behandling inden for kropsterapi. Det kunne for eksempel være en ansigtsmassage eller andet lækkert.

power retreat

 

Dagene på mit Ayurveda retreat sluttede som regel af med en daglig movement & mobility træning. Og så har jeg selvfølgelig også oplevet lidt.

Jeg følte mig aldrig alene på turen, og når jeg var alene, brugte jeg tiden på at finde indre ro. Jeg har lært at meditere og kende mine egne grænser. Mit Ayurveda retreat har gjort så meget for mig, at det var alle pengene værd. Derudover har jeg fået en kostplan med hjem, så jeg kan ændre livsstil.

Uanset hvad er det nok meget godt med en grundig udrensning efter en uge i Sunny Beach. Næste gang skal jeg på power retreat til Maldiverne. Jeg sparer op fra nu.